Noniin, nyt pääsee tämäkin tarina alkuun. Vuodatuksen kanssa näitä on vain niin tuskaista väkertää :D
Pidemmittä puheitta, tässä teille osa numero 1!

947497.jpg
Tässä on Amanda Hill, sukuni aloittaja. Amanda oli köyhän perheen ainut lapsi. Perhe omisti kuitenkin tyhjän tontin, jonka köyhä Amanda peri vanhempiensa kuoltua. Amandalla olikin rahaa vain 4 800$, jolla ei kovin suurta taloa saanut.

947498.jpg
Amandan talo tosiaankin jäi pieneksi. Hän sai parhaalta ystävältään lahjaksi poreammeen, sillä hänen parhaan ystävänsä perheellä, oli jonkinlainen vesiyritys. Se oli vähän niinkuin lahja, uuden talon kunniaksi.

947499.jpg
Amandan pikkuriikkisessä talossa, oli vähän tavaraa ja ne kaikki olivat aika tiiviisti. Amanda oli kylläkin ylpeä, että hän sai edes jonkinlaisen talon ja mikä tärkeintä, hänellähän oli telkkari. (Otin vahingossa kuvat ennen kuin laitoin puulattiat taloon, mutta en jaksanut ottaa uusia kuvia enää sitten.)

964435.jpg
Amandan lempipuuhaa olikin television töllääminen. Hän katsoi vain saippuasarjoja, joista hän sattui pitämään. Tällä hetkellä televisiossa pyöri taaskin draamasarja, jonka Amanda katsoi aina. Olihan se sentään ohjelma, joka oli tullut silloin kun hän vielä oli yliopistossa.

947502.jpg
Amandan toinen lempipuuha oli hänen porealtaassaan kelluskeleminen. Amanda halusi kaiken lisäksi nopeasti peseytyä, ennen kuin hänen naapurinsa tulisivat tervehtimään.
964438.jpg
Naapureita sieltä tulikin. Ensinhän tutustui Kalleen, joka vaikutti oikein mukavalta. Amanda oli perhetavoitteinen, joten mies tulisi tarpeeseen hänen tavoitteessaan. "Ehkäpä sinä olet se oikea", Amanda ajatteli mielessään.
964442.jpg
Kallella ja Amandalla juttu luisti hyvin. Amanda oli kuullut Kallelta, että kukaan ei asunutkaan siinä pikku kylässä missä Amanda asui. Kallekin kertoi olleensa vain päiväkävelyllä, hänkin oli kotoisin Stadista.
Pienen tarinoinnin jälkeen aihe vaihtui säähän, jossa se pysyi pitkän aikaa. (Ihan oikeasti ne jutteli vain jostain sääjutuista :D)
964445.jpg
Kallesta ja Amandasta tuli nopeasti ystäviä. He halasivat nopeasti ennen kuin...
964448.jpg
...Kalle lähti sanoen: " Öhh... Amanda, oli hauska tavata. Olen sopinut erään tapaamisen, joten minun täytyy mennä. Iltakin lähenee tuloaan" Pian Kalle kääntyi kävelemään pois päin ja jätti vain yhden sanan jälkeensä: "Moi". Amanda oli hieman pettynyt, mutta toisaalta, voisivathan he tavata vaikkapa huomenna. Sitä paitsi Amandalla oli kauhea nälkä ja hänen oli pakko päästä vessaan.
964451.jpg
Syötyään, Amandalle tuli kauhea himo kutsua Kalle kylään, joten hän soitti tälle. "Hei Kalle! En kai minä soittanut huonoon aikaan? Tuota ajattelin vain, että jos sinulla on vielä tänään aikaa niin voisitko tulla luokseni?" Amanda hymähti puhelimeen elehtien samalla käsillään.
964452.jpg
Kun Kalle tuli Amanda tajusi, että Kalle oli hänelle Se Oikea. Hän siis uhrasi oman maineensa ajatellen: Nyt se on menoa Amanda. Jos et tee sitä nyt, joudut katumaan ja et ehkä näe häntä enää ikinä.
Hän polvistui ja lauloi itse keksimäänsä serenadia Kallelle, peläten, että Kalle kauhistuu hänen ääntään. Amandan onneksi Kalle näytti pitävän Amandan seredenadista.
964457.jpg
Serenadin laulettuaan Amanda nousi taas seisomaan ja suuteli pikaisesti Kallea. Tästä tulikin heidän ensisuudelmansa, joka...
964460.jpg
...vaihtui pian yhä tulisempiin suudelmiin.
964463.jpg
Amanda ja Kalle kerkesivät tanssimaan hitaitakin. Amandan vatsan pohjassa lenteli perhosia ja hän mietti kuumeisesti erästä asiaa.
964465.jpg
Asian päätettyään, Amanda hyppäsi pikaisesti Kallen syliin sanoen: "Kalle, olet ihana. En ole ikinä tavannut ihanampaa ihmistä kuin sinä. Mutta minulla on sinulle eräs asia..." Amanda kuiskasi halauksen lomasta hypäten nopeasti pois Kallen sylistä.
964471.jpg
"Kalle, muutatko luokseni?"
"Tottakai, minähän rakastan sinua"
, Kalle sanoi melkeimpä sen kuuloisesti kuin olisi arvannut tämän.
Kalle toi taloon 19 888$ ja repussa ei mitään.
964476.jpg
Ruokapöydässä Kalle ja Amanda vaihtoivat nopeasti suudelmia.
964478.jpg
Kalle kosi Amandaa, mutta tämä ei suostunut. Kalle oli hieman allapäin tuon tapahtuman jälkeen.
964479.jpg
Amandaa alkoi säälittää Kalle ja hän vuorostaan kosi tätä. "Kalle, anteeksi. Kerranhan sitä naimisiin mennään ja minä tahtoisin sinne sinun kanssasi. Jotempa luulen, että suostut, jos kysyn kysymyksen sinulta: Tahtoisitko naimisiin kanssani."
964481.jpg
Sen jälkeen kihlapari naureskeli vielä pöydässä vähän aikaa ennen kuin...
964484.jpg
... he menivät sängylle istuskelemaan ja nauttimaan toisistaan.
964487.jpg
Siihen kuului myös pelehdintätuokio, joka näin sivusta seuraajana näyttää aika...hmm... kiintoisalta.
964488.jpg
Heti aamulla Kalle kävi maalailemaan tauluja. 964491.jpg
Amanda oli jo tottunut siihen, että hän laittoi heille ruokaa. Eikä se häntä haitannutkaan.
964495.jpg
Seuraavana päivänä alkoi Amandallakin mennä paremmin, hän sai vihdoin ylennyksen. (Koska Amandan elämän toive oli saada 3 lapsista valmistumaan yliopistosta, laitoin hänet vain jollekkin uralle. Amandan ura on nyt Politiikkaura.)
964501.jpg
Hänen tullessaan töistä, hänen vatsansakin pyöristyi, perheenlisäystä taisi olla tulossa ja sehän käykin Amandalle ja Kallelle hyvin.
964503.jpg
Amanda kävikin välillä oksentelemassa pönttöön, heistä oli tullut jo aika hyviä kavereita.
964506.jpg
Aina tämän jälkeen Amanda siivosikin pöntön.
964509.jpg
Hän joutui siivoamaan keittiön, joka oli myös kauheassa kaaoksessa.
964513.jpg
Kalle kerkesi tässä vaiheessa vaihtamaan onnistuneesti tyyliään.
964517.jpg
"Tajuatko? Olen raskaana! Sitten kun sinä olet töissä niin minä jouduin olemaan yksin!" , Amanda valitti Kallelle.
964514.jpg
Hänellä oli myös hieman ilmavaivoja..
964515.jpg
Kallen taulu laitettiin seinälle, vaikka se ei ollutkaan täysin valmis.
964524.jpg
Amandalla ja Kallella oli vapaapäivä, joten molemmat päättivät mennä silloin naimisiin. Ensin he lupailivat toisilleen kaikenlaista...
964526.jpg
...tämän jälkeen he vaihtoivat sormuksia ja sitten..
964527.jpg
He suutelivat avioliiton kunniaksi. (Maaret Töllönen oli juuri ohi kulkumatkalla ja tuli seuraamaan vihkitilaisuutta. Se oli pakko ottaa mukaan kuvaan :D)
964531.jpg
Onnellisella hääparilla hymy oli herkässä, naurua ja ilonaihetta riitti. Sohvalla taisi olla hauskaa kuherrella. Tämän he olisivat halunneet hääkuvaksi, jos he olisivat saaneet teettää sellaisen.
964534.jpg
Sohvalla oleskelun ja kuhertelun jälkeen, he siirtyivät taas tunnetusti pedin puoleen. Kumpaakin väsytti aika paljon, joten hääyön viettämisen jälkeen kumpikin kävi nukkumaan.
964537.jpg
Seuraavana aamuna masu pompahti toisen kerran. Synnytys olisi todella lähellä.
964540.jpg
Amanda halusi raskaanakin töihin ja koska kimppakyytiä ei tullut, oli sinne pakko lähteä pyörällä, joka tienattiin ylennysrahoilla.
964543.jpg
Kallekin kerkesi saamaan ylennyksen ennen vauvan syntymää.
964549.jpg
Pian kuitenkin oli synnytyksen aika, Kallekin jännitti rääkyvän vaimonsa puolensa, vaikka ei kuvaajalle sitä halunnutkaan näyttää. Television katsominen tyssäsi kuitenkin heti.
964550.jpg
Amanda sai tyttövauvan, joka ristittiin Amelieksi. Pikku-Amelie katselee ja kummastelee hurraavaa isäänsä.
964551.jpg
Äiti kävikin heti hellimään uutta tulokasta, olihan se niin mukavaa saada uusi perheenjäsen.
964554.jpg
Tähän loppuun vielä Amelielle rakennettu pinkki prinsessahuone.

Minulta jäi vielä muutama kuva, mutta taidan laittaa ne vasta huomenna. Laitan ne joko tähän osaan tai sitten lajittelen kuvat ja huomenna mahdollisesti ilmestyisi seuraava osa. Kerrontakin lopesi lopussa tökkimään, sillä minulla oli kiire saada se valmiiksi. Kuvat saattoivat olla väärässä järjestyksessä.
Ja sitten teille pikku vinkki: Kommenttia! Toivoisin saavani sitä aika paljon :D