Alkuun selväksi muutama asia. EN noudata kaikkia Lc:n sääntöjä, enkä laske pisteitä.
Tässä teille osa kaksi,
Lupaathan pistää paremmaksi,
Kommenttia mulle laita,
Muuten olla saat vain täysi saita? :D Tuohon olis sopinu myös.. Paita, Kaita, Maita yms.

 967159.jpg
Tässä normaalia Hillien elämää. Amelie osoittaa tyytyväisyytensä vanhempiensa hoivaan. Amanda näyttää nauttivan.
967160.jpg
"Voi äitin pikku kulta, kyllä minä sinusta huolehdin. Kasvat vain niin nopeasti. Ohhoh, vain pari kolme päivää ja on sinun syntymäpäiväsi.. Ompas aika tosiaankin mennyt nopeasti. Luulin vain pilailevani.", Amanda naurahti pikkuiselle.
967170.jpg
Amandalla alkoikin olla aamupahoinvointia, joka paheni koko ajan.
967162.jpg
Amanda oli kokoajan halimassa Amelieta, tämähän saattaisi olla hänen ainoa lapsensa ja kohta olisi Amelien syntymäpäivät ja sitten siitä tulee kohta aikuinen ja jos Amelie ei ole perijä, muuttaa vielä kotoani, minun turvallisen sylini luota pois! Pakko saada uusia lapsia, Amanda ajatteli tuskissaan.
967164.jpg
Kalle (Kallen oikean nimen muistin muuten juuri äsken, se oli Kalle Kuppila :D) ja Amanda saivat lasten lomasta onneksi yhteistäkin aikaa, usein sekin tosin meni nukkuessa, tienatahan oli pakko.
967165.jpg
Kalle tutustui vain talon ohi menneeseen Gullikiin, jotta saisi ylennyksen. Jos hänellä ei olisi työtä, hän olisi vähintäänkin kiertänyt tuon hirvityksen kilometrien päästä tai häätänyt tämän tontiltaan ilman hyvää syytä. Jos mies tekisi pienimmänkin virheen hän antaisi 100 kilometrin lähestymiskiellon, mitäs tuppautui minun reviirilleni, Kalle ajatteli.
967166.jpg
Töistä tullessaan Kalle valitti taas selkäänsä. Olenko minä vanhenemassa, onko tämä työstressiä vai pitäisikö harkita hierojaa, Kalle mietti.
967167.jpg
Kallen tulon kanssa samaan aikaan ovikelloa tuli rämpyttämään Maisa Båckmann vai mikä nyt olikaan. Perhe ei tuntenut koko Maisaa ja teidän on varmaan vaikea arvata kuka heräsi yöuniltaan, rääkymään ja herättämään vanhempansa?
967168.jpg
Amelie oli ollut koko illan vihainen, ilmeisesti Maisalle ja hänen vieressään piti koko ajan hääriä.
967169.jpg
Vanhempien aika toisilleen oli tosiaan kortilla, mutta kyllä näitäkin hetkiä näki. Tarkkasilmäisimmät huomasivat Amandan kasvaneen mahan...?
967172.jpg
Kalle oli päättänyt tutustua myös Maaret Töllöseen, joka myöskin rimputteli ovikelloa jatkuvasti. Joonas Karstakin oli aamulenkillä.
967173.jpg
Amandalla meni hyvin, ylennyksiä satoi taas.
967174.jpg
Maha vaan jatkoi kasvuaan, samoin ruokahalu.
967183.jpg
Päivä kului nopeaan tahtiin, poikahan sieltä syntyi, nimeltään Andreas. Kuva on otettu vahingossa aivan samasta kohtaa kuin Amelienkin, tässä kuvassa on kuitenkin Andreas. Kuva onkin otettu vähän aikaa syntymän jälkeen.
967184.jpg
Amelie kasvoi samana iltana, kun uusi napero saapui haikaran kyydissä. Amelien synttärit oli vain illalla.
967190.jpg
Isä hoivasi Amelieta sillä aikaa, kun Amanda oli töissä.
967195.jpg
Amelie tykkäsi uudesta kiikkulelusta. Minäkin pidin siitä. Tarpeet nousivat kivasti.
967198.jpg
Tässä pieni kuva Hillien talosta, joka on paisunut vähän ajan mittaan. Elikkäs tuon pyörän edessä on Amelien huone. Vihkikaaren takana on taas Andreaksen huone. Tuosta ulko-ovesta pääsee sisälle huoneeseen, jossa on keittiö ja olohuone samassa. Tuo huone minne Kalle on menossa, on vessa. Andreaksen huoneen vieressä, talon keskellä, keittiö-olohuoneen välissä ja vessan etupuolella on Amelien ja Kallen huone.
967201.jpg
Tässä kuvassa Andreaksen huone.
967202.jpg
Kimppakyyti tuli turhaan hakemaan Amandaa, hänellä oli vapaapäiviä jopa kuusi, jotka hän halusi käyttää täysin lastenhoitoon. Lastenhoitajahan kutsuttiin vain silloin kun oli pakko.
967206.jpg
Illalla oli Andreaksen synttärit, niin nopeasti se aika sitten meni.
967207.jpg
Samalla oli myös Amelien synttärit, hänhän kasvoi taaperoksi samana päivänä kuin pikkuveikka syntyi. (Anteeksi seinät alhaalla.)
967210.jpg
Hän vaihtoi vaatteensa nätimmiksi. Amelie halusi olla luonnollisesti kaunis, jos vain yritti, panosti ja kaunistautui uusin hiuksin ja vaatteen, niin oli kaunis? Meikkiä ei kauneuteen tarvittu, Amelien mukaan.
967212.jpg
Työ sijoittui aina toiseksi Amandan mukaan. Nytkin hän laittoi Andreaksen ensin nukkumaan, ennen kuin lähti töihin.
967213.jpg
Ekana päivänä Amelie sai koulusta 8,5. "Ei, mä haluan kympin, ihan surkee numero. Yritän kai huomenna uudestaan", tyttö sanoi pudistaen päätään. Yritystä tytöllä oli, mutta ymmärtäisi, että 8,5 on ihan hyvä numero. Kahdeksan on arvosanaltaan hyvä!
967221.jpg
Amanda toi Irina Korven mukana töistään. Tontilla jostain syystä oli myös Benjamin Lohela, kaikkien kauhu, jolle Irina antoi turpaan.
967223.jpg
Andreas tykkäsi samasta kiikkulelusta, kun Ameliekin.
967225.jpg
Amanda tarvitsi lisää voimaa lastenhoitoon ja sitä sai Tarmonaattorista.
967227.jpg
Veli oli tosi rakas Amelielle, joka ei pannut yhtään pikku suukkoa vastaan. Andreas pussasi vieläkin innokkaammin. Taitaa hänestä tulla joku ammattipusuttelija <3 Söpöä.
967229.jpg
Kun Andreas oli kotona isänsä kanssa, hän meni juomaan haisevasta tuttipullosta ja oksenti tämän jälkeen. Andrella ei ollut edes nälkä!
967231.jpg
Kauhean näköinen ulosottomies tuli autostaan ulos. Ajatteli vielä Amandaakin tuolla lailla. Taisi olla aika vahingoniloinen. Perheen naamat näyttivät tämän 'ryöstön' jälkeen juuri tuolta auton kyljessä olleelta kuvajaiselta.
967232.jpg
Ulosottomies iski Amelien huoneeseen ja vei sateenkaaren, amelien penaalin ja lootuskukan, joka oli Amelien hyllykössä.
967234.jpg
Andre oli onneksi rauhallinen pikkupirpana, Amelie karjui suorastaan sängyssään noin viisi minuuttia, kun taas Andre jäi sänkyyn keinuskelemaan. Toisaalta, minulla venyi Andren pois ottaminen, nimittäin en tietänyt milloin hän oli herännyt.
967236.jpg
Toisena päivänä Amelie sai kympin, tietämättään tosin mitä ikävää päivän aikana oli sattunut.
967238.jpg
Andre kasvoi pian lapseksi, aika nopeasti aika meni.
967239.jpg
Amelie juoksi aina uskollisesti halaamaan isäänsä, kun tämä tuli töistä.
967240.jpg
Amandan masu alkoi taas pyöristyä. Kolmas kakara olisi siis tulossa perheeseen. Jääkö tämä Hillien viimeiseksi lapseksi, vai onko luvassa vielä tuplamäärä?
967242.jpg
Amandalla oli hermo herkässä, kun hän oli raskaana, lapsia piti hoivata, vaikka he olivatkin jo lapsuusiässä, koti piti siivota ja itsensä pitää kunnossa.

Tuo toisessa viimeisessä kuvassa mainittu kysymys selviää seuraavassa osassa. Tämä osa tulikin jo tänään ;) Seuraava osa ilmestynee... huomenna tai sitten perjantaista sunnuntaihin. Seuraavassa osassa luvassa tietysti lasten kasvua, mutta myös perijän valinta. Tämän osan kommentteihin liityisi tietysti kommentit osasta, mutta arvailkaahan kumpi tulee tyttö vai poika. Keskiviikkona en millään voi kirjoittaa osaa, sillä minun pitää lukea taas kokeisiin, minulla on keskiviikkona ja torstaina kokeet. Isot ja vaikeat sellaiset. Keskiviikkona minulla on myös jalkapallopeli... ;D Kommenttia, kommenttia ja paljon!